pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

úterý 11. srpna 2009

Holly


Původně jsem chtěla napsat něco o tom, jak vypadá náš obyčejný den, pak jsem si vzpomněla na naši kočku Holly a změnila jsem názor. Sofi je sice každodenním rušitelem čehokoliv, ale na Holly nemá. Holly provádí většinu svých lumpáren tak, aby ji nikdo neviděl.

Posledních 14 dní byla Holly na dovolené u babičky a dědy ve Studenci z důvodu našeho pobytu v Lednici a následného víkendu v Brodě.

Už když jsme si pro ni o minulém víkendu přijeli, tak se od nás nechtěla hnout, přitom ve Studenci absolutně nestrádá. Žije tam především nočním životem, jehož náplní je “vypackovávat okno“ /termín Vaška, kdy Holly celou noc zápasí s klínkem, který brání oknu, aby se otevřelo/, aby mohla na noční výlet do přilehlých zahrad. Její záškodnická činnost je většinou objevena a klínek vrácen na původní místo. Mstí se tím způsobem, že vyhrabává babičce květináče – nejlépe čerstvě zalité a pak se projde svýma špinavýma ťapkama po vaně.

Holly jsme si v neděli přivezli do Brna a kdybych nevěděla, že byla ve Studenci a co tam provádí, tak bych si myslela, že je nemocná. Od neděle jenom spí a probudí ji jen jídlo, nebo plácání Sofi – to se potom přemístí nahoru na škrabadlo, aby měla klid. Je tak zničená, že pobyt ve Studenci bude dospávat alespoň do čtvrtka.

Nebýt jejích návštěv ve Studenci, tak bychom brzo měli kočku kouli. Díky vynaložené aktivitě hubne a do Brna si přivážíme vysportovanou krásku. Je to pro ni takový ozdravný pobyt.

Žádné komentáře: